vliegtuig

De reis

Parijs is relatief dichtbij en je kunt er daarom op veel verschillende manieren komen. Kies jij voor je eigen auto, een vliegreis, de trein of de bus?

Eigen vervoer

Parijs is makkelijk met de auto te bereiken. Vanaf Utrecht is het een kleine 500 km en zo’n 4,5 uur rijden. Wanneer je met de auto gaat kun je beter wel zorgen voor een accommodatie met parkeermogelijkheden, want parkeren in Parijs is erg duur.

Vliegreis

De vliegreis naar Parijs duur een klein uurtje vanaf Amsterdam. Vanaf kleinere vliegvelden vind je nog goedkope vliegtickets. Op internet kun je gemakkelijk vliegtickets naar Parijs vergelijken. Wanneer je enkel handbagage meeneeemt kun je makkelijk besparen op de prijs van een vliegticket. Bij Bagageonline vind je goede handbagagekoffers waar je veel in kunt meenemen.

Treinreis

Met NS Hispeed kun je gemakkelijk met de trein naar Parijs. Hier reserveer je een stoel, zodat je zeker bent van een zitplek. Vanaf Amsterdam doe je er dan 3 uur en 16 minuten over. Tickets in de 2e klas zijn beschikbaar vanaf € 35,-.

Bus

Wanneer je met de bus gaat heb je verschillende mogelijkheden. Veel touroperators bieden busreizen aan inclusief hotelverblijf en eventueel inclusief activiteiten. Ook is het mogelijk om enkel de busreis te reserveren bij bijvoorbeeld EuroLines. Een busreis is vaak erg goedkoop, maar de reis duurt ook wel een stuk langer.

Comments are closed.